7.1.12

2012 - Trendser

Et helt nyt år. En helt anden stil.. eller hvad? Jeg vil prøve at spå ind i det her år. Jeg vil prøve at gætte på hvad jeg tror på, og hvilken trendser jeg tror der kommer:

Farver

Proenza-Schouler ss12 by Tommy Ton

I dette år tror jeg, bliver farverens år. Alt kan bruges. Fra pastelfarver, her i foråret til de mere dybe og mørke juvelfarver, fra sidste år, til efteråret. For at være mere præsis, tror jeg at her i foråret bliver de helt lyse versioner af lyseblå, lyserød, lysegrøn og citrusfarver (som vist på billedet oven over). Til sommer tror jeg at colourblocking vil vende tilbage. Miks så mange pang farver så muligt. Og gerne rød.
Til efteråret tror jeg på farver som kongeblå og en dyb lilla. Vinteren tror jeg vil blive i de fineste isblå, lysegrå og vinterhvide nuancer.

Trendser

Twiggy - 1960s

1960s
A formet kjoler, farverige mønstre, like-a-lady og store accessories = et rigtig 60'er look. Jeg tror på at de søde, flirtende 60'er er tilbage i modebilledet. Bare i en opdateret version.

Boyfriend
Sidste år blev det set på catwalken - jeg tror også det bliver set i år. Boyfriend looket giver en kvinde kant, men også frihed. Vi piger kan godt gå i drengetøj. Skjorter, blazer, løse jeans. Bare husk på at tilføje høje hæle, en fin halskæde, store ørering eller en flot knold, så outfittet ikke bliver falt for maskulint.

Minimalistisk
Et enkel, stilfuldt og elegant look. Krydret med et rødt bælte. Helt enkelt og fint. Jeg tror på det fine, minimalistiske look. Tilføjet lidt skævt og personligt, som f.eks. et stor halskæde, en hat eller et farverig bælte.


Genbrug fra 2011

Hvert år er der altid nogle trendser, der dykker op fra det forrige år. I dette år tror jeg at disse ting vil dykke op igen:

 - Wedges: De er behalige at have på, og så er de virkelig elegante på den klodset måde.
- Citrus-farver: Sidste år havde Topshop og Stella McCartney brugt det. I år tror jeg at vi vil se langt mere til de fine farver
- Colourbloknig: Som jeg tilligere har nævn, tror jeg på colourblocking. Det er en super fin trend, som alt for lidt gjorde brug af sidste år (inkulsivt mig, desværre).
 - 1920'er kjoler: Her sidst på året, var 20'er kjolerne tilbage. Lave tajler, et lige snit og dybeudskæringer

Håret

Alt fra stramme sideskillinger, til rodet, løst hår. I år tror jeg at vi helt selv kan bestemme, hvordan vores hår skal sidde. Om det skal være rodet, eller skrabet tilbage. Om vi vil have knold eller fletninger. Det gælder bare om at være opfindsom, at skabe sit eget look.

Makeup

- Flydende eyeliner
- Colourblocking læber
- Glimmer og glitter
- Pastelfarver
- Dukke-vipper
- Naturligt look

Ja, alt det. Og selfølgelig meget mere.

__________________________________________

Jeg håber at i kunne bruge denne oversigt til noget. Jeg tror på det. Så må jeg da bare krydse fingre for, at jeg har gættet rigtigt ;-)

Ingen kommentarer: